Your Cart

Happy trees ✔ + Happy oceans  ✔ = Happy you! ☻

1 Wastelet voor jezelf én 1 of meer erbij = gratis verzending

✄ Met levenslange garantie. Gooi ‘m niet weg!

Goede Doelen

DE GOEDE DOELEN DIE WIJ MET  STEUNEN

Plastic Soup Foundation

‘NO PLASTIC WASTE IN OUR WATER’
We willen graag ons steentje bijdragen in de strijd tegen een van de grootste milieurampen van deze tijd. De oceanen vullen zich met dodelijk plastic afval. Ze zijn de grootste vuilnisbelt ter wereld geworden. Daarom steunen wij vol overtuiging de Plastic Soup Foundation. De missie van de Plastic Soup Foundation is simpel: geen plastic afval meer in de oceaan. De organisatie is een van de belangrijkste vechters tegen plastic vervuiling.

Trees for All

PLANT NU EEN BOOM VOOR LATER
Plant een boom en lever zo een positieve bijdrage aan het klimaat!

Als iedere wereldburger elk jaar twee bomen plant, stoppen we niet alleen het jaarlijkse nettoverlies van bomen, maar keren we het proces om. Trees for All plant bomen in Nederland en in buitenlandse bosprojecten. Lever daarom vandaag nog een bijdrage aan de wereld van morgen en plant een boom!

Bomen zijn van levensbelang voor een gezond klimaat. Jaarlijks verdwijnen er netto 10 miljard bomen. Help Trees for All wereldwijde ontbossing te stoppen en plant een boom!

Beide organisaties hebben het CBF keurmerk en een ANBI status.

Met het dragen van een Wastelet steun jij deze goede doelen, en maak je de wereld een beetje groener en de oceanen een beetje blauwer.

– Wastelets

Gratis verzending

Bij twee of meer Wastelets

Maat aanpassen?

We zorgen dat jij tevreden bent

Met ❤️ voor onze planeet

Steun de Plastic Soup Foundation

100% Beveiligde Checkout

Ideal / PayPal / Creditcard