We willen iets doen om de natuur op aarde te behouden voor onze kinderen en toekomstige generaties

DE GOEDE DOELEN DIE WIJ STEUNEN 🌊🌱

‘NO PLASTIC WASTE IN OUR WATER’
We willen graag ons steentje bijdragen in de strijd tegen een van de grootste milieurampen van deze tijd. De oceanen vullen zich met dodelijk plastic afval. Ze zijn de grootste vuilnisbelt ter wereld geworden. Daarom doneren we voor elke verkochte Wastelet € 1,- aan de Plastic Soup Foundation. De missie van de Plastic Soup Foundation is simpel: geen plastic afval meer in de oceaan. De organisatie is een van de belangrijkste vechters tegen plastic vervuiling.

De V2 collectie: 100% recycled plastic
Stap voor stap vervangen we de ‘Originals’ collectie voor de ‘v2’ versies, die gemaakt zijn van 100% recycled plastic flesjes (rPET). Wastelets is een kleinschalig project en we hebben helaas niet het budget om in één keer alle kleuren te laten maken.

DE VERNIETIGING VAN HET TROPISCHE REGENWOUD
We zijn partner van One Tree Planted, een organisatie die zich inzet voor herbebossing en actief is over de hele wereld, maar vooral in gebieden die te kampen hebben met milieuveranderingen en sociale uitdagingen. One Tree Planted maakt het voor ons mogelijk om voor elke verkochte Wastelet een boom te planten. Dit doen wij in het Amazone gebied in Zuid-Amerika. We hebben net een succesvolle actie afgesloten voor de heropbouw na de bosbranden in New South Wales in Australië.

Met het dragen van een Wastelet steun jij ons hier in, en maak je de wereld een beetje groener en/of de oceanen een beetje blauwer. Bij elke armband kan jij kiezen. 🌍

– Wastelets

 

One Tree Planted