Shopping Cart

Uitstekende reviews op TrustPilot: 4.8/5 ★★★★★

Een Wastelet voor jezelf én een voor je partner = gratis verzending.

#dontwastetheplanet

Vragen?

Wat is mijn maat?

  • Meet zo strak mogelijk (maar niet knellend) op de knokkel van je pols met een meetlint. Heb je geen meetlint? Gebruik dan een touwtje of kabeltje en leg deze vervolgens naast een liniaal.
  • Is jouw polsomtrek een rond getal? Kies dan de maat waar jouw polsomtrek begint. Bijvoorbeeld een polsomtrek van 18 cm = maat M.
  • Reken geen extra marge bij je polsomtrek, dit doen wij al voor een comfortabele fit.

Neem contact op via e-mail of het contactformulier, dan maken we voor jou een armband op maat!Er zit drie maanden garantie op je Wastelet. Gaat je armband binnen deze periode kapot? Dan repareren we deze of sturen we je een nieuwe toe. Elke Wastelet wordt met de hand gemaakt, en mocht er iets niet goed zijn aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dan zorgen wij natuurlijk dat het wordt opgelost!

De messing sluiting kan na verloop van tijd wat lichter van kleur worden.

Levering & retouren

Elke armband wordt met de hand gemaakt
Om de Wastelets armbanden te maken met de aandacht die ze verdienen, is de levertijd 2 tot 3 werkdagen. We hebben geen voorraad, dus zodra we uw bestelling hebben ontvangen, beginnen we onmiddellijk. PostNL levert onze pakketten en streeft ernaar het pakket binnen 24 uur, van dinsdag tot en met zaterdag, af te leveren.Wij verzenden de brievenbuspakketjes via PostNL. De verzendkosten in Nederland zijn: €1,82 bij 1 Wastelet. Als je twee of meer Wastelets besteld nemen wij de verzendkosten voor onze rekening. Voor België reken we een tegemoetkoming in de bezorgkosten van €3,50.Bij de bestelling van jouw Wastelets voorzien wij het pakketje niet meer van een Track&Trace nummer. De kosten hiervoor vinden wij verhoudingsgewijs te hoog. De ervaring leert ons dat het gelukkig nog nooit is gebeurd dat een pakketje niet is bezorgd als het adres goed is doorgegeven. Wel kan PostNL eens wat later bezorgen dan verwacht, maar daar hebben wij geen invloed op.

Wij versturen onze armbanden in brievenbuspakketjes. Dat betekent dat je niet thuis hoeft te blijven om het pakketje te ontvangen.Elke Wastelet is uniek, en wordt gemaakt per bestelling. Natuurlijk mag je jouw Wastelet ruilen voor een andere maat, of laten aanpassen. Maar we hebben geen voorraad, en passen elke armband met de hand aan. Houd dit alsjeblieft in gedachten als je jouw pols meet en de bestelling plaatst.Je mag je bestelling binnen 30 dagen retour sturen, mits de bestelling in originele staat is. Dat wil zeggen dat het artikel in de originele verpakking zit en dat het artikel niet beschadigd is. Als dit in orde is wordt het bedrag binnen 7 werkdagen teruggestort via de betaalmethode waarmee betaald is.

Gratis verzending

Bij twee of meer Wastelets

Maat aanpassen?

We zorgen dat jij tevreden bent

Met ❤️ voor onze planeet

Steun de Plastic Soup Foundation

100% Beveiligde Checkout

Ideal / PayPal / Creditcard